Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cine prinde un loc la creșă?
17.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 124

S-au încheiat înscrierile pentru creșele din Slatina, urmează perioada contestațiilor. Reprezentanții Direcției de Asistență Socială îi informează pe părinții ale căror dosare au fost respinse, și doresc să conteste rezultatul, că nu mai pot aduce noi documente în completare. Punctajul s-a făcut pe baza celor depuse în perioada respectivă, iar eventualele astfel de nemulțumiri nu sunt luate în considerare la stabilirea punctajului final.


Peste 170 de solicitări pentru creșele din Slatina și doar 66 de locuri disponibile. Ieri au fost afișate punctajele pentru fiecare dosar depus de părinții care vor un loc la creșă pentru copiii lor. Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Slatina spun că au primit și dosare de la părinți care nu au domiciliul în Slatina. Acesta vor fi primele respinse.
Până pe 26 iulie, inclusiv, pot fi depuse contestații, anunță reprezentanții direcției. Pe 5 august vor fi afișate rezultate.
Numărul solicitărilor pentru un loc la creșele din Slatina este în creștere, spun autoritățile. Iar condițiile prevăzute de normele în vigoare sunt stricte, nefiind acceptat nici măcar un copil în plus în grupe.
În Slatina funcționează patru creșe, care au o capacitate de 117 locuri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE