Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vara, sezonul furturilor din locuințe
11.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 114

Asigurați-vă bine locuințele atunci când plecați în concediu! Evitați postările pe internet în care anunțați că sunteți departe de casă și nu lăsați bani și bunuri de valoare în imobil! Sunt sfaturile polițiștilor, care atrag atenția că hoții profită de această perioadă și fură din locuințe, din camerele de hotel, din magazine sau din autoturismele lăsate neasigurate.


Cele mai multe furturi din locuințe sunt înregistrate vara. Este perioada în care toată lumea pleacă în concediu, iar locuințele rămân nesupravegheate. Mulți fac greșeala să anunțe că sunt departe de casă, ori să posteze fotografii pe internet. Hoții profită de aceste lucruri și dau spargeri, uneori, chiar cu ajutorul proprietarilor, care lasă ferestrele caselor deschise. Polițiștii spun că, față de anul trecut, numărul furturilor este în scădere, însă, chiar și așa, oamenii trebuie să aibă o mai mare grijă de bunurile lor.
Reprezentanții Poliției Olt spun că multe dintre furturi ar putea fi prevenite, dacă oamenii ar fi puțin mai precauți.
O mare atenție trebuie acordată și autoturismelor. Parcarea în zonele nesigure, ori lăsarea la vedere a bunurilor de valoare, îi pot atrage pe hoți. Astfel, Poliția recomandă să nu lăsați mașinile neasigurate, nici măcar pentru scurt timp, pentru că hoții, nu au vacanță!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019