Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vara, sezonul furturilor din locuințe
11.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 130

Asigurați-vă bine locuințele atunci când plecați în concediu! Evitați postările pe internet în care anunțați că sunteți departe de casă și nu lăsați bani și bunuri de valoare în imobil! Sunt sfaturile polițiștilor, care atrag atenția că hoții profită de această perioadă și fură din locuințe, din camerele de hotel, din magazine sau din autoturismele lăsate neasigurate.


Cele mai multe furturi din locuințe sunt înregistrate vara. Este perioada în care toată lumea pleacă în concediu, iar locuințele rămân nesupravegheate. Mulți fac greșeala să anunțe că sunt departe de casă, ori să posteze fotografii pe internet. Hoții profită de aceste lucruri și dau spargeri, uneori, chiar cu ajutorul proprietarilor, care lasă ferestrele caselor deschise. Polițiștii spun că, față de anul trecut, numărul furturilor este în scădere, însă, chiar și așa, oamenii trebuie să aibă o mai mare grijă de bunurile lor.
Reprezentanții Poliției Olt spun că multe dintre furturi ar putea fi prevenite, dacă oamenii ar fi puțin mai precauți.
O mare atenție trebuie acordată și autoturismelor. Parcarea în zonele nesigure, ori lăsarea la vedere a bunurilor de valoare, îi pot atrage pe hoți. Astfel, Poliția recomandă să nu lăsați mașinile neasigurate, nici măcar pentru scurt timp, pentru că hoții, nu au vacanță!

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE