Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pericolele din apa îmbuteliată
11.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 219

Zeci de litri de apă îmbuteliată neconformă comercializată de agenții economici din județul nostru, au fost descoperiți de comisarii de la Protecția Consumatorilor Olt, în urma unei acțiuni de control. Autoritățile au aplicat amenzi usturătoare și au retras de la comercializare toate loturile cu probleme.


Angajații OPC Olt sunt în această perioadă ¬¬cu ochii pe agenții economici care comercializează apă îmbuteliată. Vor să vadă în ce condiții este depozitată, dacă etichetele sunt lizibile și ambalajele sunt conforme. Aproximativ jumătate dintre cei verificați până la această dată, au fost prinși pe picior greșit, comisarii aplicând aspre amenzi.
Cei mai mulți dintre slătineni spun că nu au încredere totală în apă îmbuteliată, atât în ceea ce privește calitatea, cât și în modul de depozitare.
Potrivit reprezentanților Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Olt, astfel de controale vor fi desfășurate pe tot parcursul sezonului estival.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019