Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fără cozi la pașapoarte, în Olt
11.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 167

Pașapoarte fără cozi, programări fără așteptare. S-a terminat cu aglomerația la Serviciul de Pașapoarte Olt. Odată cu introducerea sistemului de programări online, majoritatea solicitanților apelează la acest serviciu direct din fața calculatorului, fără să mai meargă la ghișeu pentru programare, apoi să revină pentru a aduce documentele necesare și, în cele din urmă, pentru ridicarea documentului.


Gata cu aglomerația la Serviciul de Pașapoarte Olt. Documentul cu ajutorul căruia orice persoană poate călători în străinătate se eliberează acum foarte repede, fără drumuri în plus și timp pierdut pe la ghișee. De aproape un an, de când programările se pot face online, noul sistem și-a dovedit din plin eficiența, spun reprezentanții serviciului. Oamenii nu mai sunt puși pe drumuri și nu mai trebuie să aștepte la cozi, pentru solicitarea documentului.
Înainte, solicitanții pierdeau ore pe la ghișee și făceau mai multe drumuri până intrau în posesia pașaportului. Iar angajații serviciului erau asaltați de cozile interminabile. În prezent totul se face rapid și eficient.
Zilnic sunt înregistrate în jur de 100 de programări, pentru eliberarea de pașapoarte. Cele mai solicitate sunt cele electronice, pentru că și valabilitatea este mai mare.
În luna iunie, la Serviciul de Pașapoarte Olt au fost eliberate 1.846 de documente, dintre care 1.332 electronice și 514 temporare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019