Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fără cozi la pașapoarte, în Olt
11.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 185

Pașapoarte fără cozi, programări fără așteptare. S-a terminat cu aglomerația la Serviciul de Pașapoarte Olt. Odată cu introducerea sistemului de programări online, majoritatea solicitanților apelează la acest serviciu direct din fața calculatorului, fără să mai meargă la ghișeu pentru programare, apoi să revină pentru a aduce documentele necesare și, în cele din urmă, pentru ridicarea documentului.


Gata cu aglomerația la Serviciul de Pașapoarte Olt. Documentul cu ajutorul căruia orice persoană poate călători în străinătate se eliberează acum foarte repede, fără drumuri în plus și timp pierdut pe la ghișee. De aproape un an, de când programările se pot face online, noul sistem și-a dovedit din plin eficiența, spun reprezentanții serviciului. Oamenii nu mai sunt puși pe drumuri și nu mai trebuie să aștepte la cozi, pentru solicitarea documentului.
Înainte, solicitanții pierdeau ore pe la ghișee și făceau mai multe drumuri până intrau în posesia pașaportului. Iar angajații serviciului erau asaltați de cozile interminabile. În prezent totul se face rapid și eficient.
Zilnic sunt înregistrate în jur de 100 de programări, pentru eliberarea de pașapoarte. Cele mai solicitate sunt cele electronice, pentru că și valabilitatea este mai mare.
În luna iunie, la Serviciul de Pașapoarte Olt au fost eliberate 1.846 de documente, dintre care 1.332 electronice și 514 temporare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE