Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autobuzul, sigur și rapid
11.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 166

Mijloacele de transport Loctrans sunt zilnic asaltate de sute de persoane de toate vârstele. Fie că merg la serviciu, la medic, la piață sau pentru a-și rezolva alte probleme, slătinenii aleg să circule cu autobuzele puse la dispoziție de către municipalitate. Cei mai mulți beneficiază de gratuitate, iar ceilalți cu doar 2 lei se pot deplasa dintr-un capăt în altul al orașului.


Încă de la primele ore ale dimineții stațiile de autobuz Loctrans sunt pline cu persoane care așteaptă mijloacele de transport pentru a se deplasa rapid și în siguranță acolo unde au nevoie. Pentru a evita aglomerația din oraș, mulți slătineni, în special cei de vârsta a treia, își lasă autoturismele proprii acasă, preferând să se deplaseze cu autobuzele operatorului de transport public în comun din Slatina. Mulți dintre călători beneficiază de gratuitate.
Pentru siguranța călătorilor, în autobuzele Loctrans sunt amplasate camere de supraveghere, astfel încât toți cei care circulă cu mijloacele de transport în comun să beneficieze o călătorie sigură.
Elevii, pensionarii, veteranii, beneficiarii de ajutor social și persoanele cu handicap pot circula gratuit cu autobuzul, costul abonamentelor fiind suportat de Primăria Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE