Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autobuzul, sigur și rapid
11.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 155

Mijloacele de transport Loctrans sunt zilnic asaltate de sute de persoane de toate vârstele. Fie că merg la serviciu, la medic, la piață sau pentru a-și rezolva alte probleme, slătinenii aleg să circule cu autobuzele puse la dispoziție de către municipalitate. Cei mai mulți beneficiază de gratuitate, iar ceilalți cu doar 2 lei se pot deplasa dintr-un capăt în altul al orașului.


Încă de la primele ore ale dimineții stațiile de autobuz Loctrans sunt pline cu persoane care așteaptă mijloacele de transport pentru a se deplasa rapid și în siguranță acolo unde au nevoie. Pentru a evita aglomerația din oraș, mulți slătineni, în special cei de vârsta a treia, își lasă autoturismele proprii acasă, preferând să se deplaseze cu autobuzele operatorului de transport public în comun din Slatina. Mulți dintre călători beneficiază de gratuitate.
Pentru siguranța călătorilor, în autobuzele Loctrans sunt amplasate camere de supraveghere, astfel încât toți cei care circulă cu mijloacele de transport în comun să beneficieze o călătorie sigură.
Elevii, pensionarii, veteranii, beneficiarii de ajutor social și persoanele cu handicap pot circula gratuit cu autobuzul, costul abonamentelor fiind suportat de Primăria Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019