Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fără automate de cafea pe stradă
10.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 245

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Olt au decis că toate automatele de cafea care sunt pe stradă trebuie să dispară. De asemenea, apa folosită va fi ori din rețeaua orașului, ori îmbuteliată, nu adusă în bidoane de la diferite izvoare. Iar denumirea de „cafea cu lapte” nu trebuie să se mai regăsească pentru preparatele care conțin lapte praf și alte tipuri de grăsimi vegetale.


Mulți slătineni au băut, ani de zile, cafea de la aparate amplasate în condiții necorespunzătoare. Deși automatele ar fi trebuit să stea în spații interioare, conform recomandărilor producătorului, au fost scoase pe stradă. Neregulile au fost scoase la iveală abia acum, în urma unei campanii derulate la nivel național de Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor.
Dacă vor să obțină profit din vânzarea cafelei direct de pe stradă, comercianții trebuie să își achiziționeze aparate concepute special pentru spații exterioare, transmit comisarii de la Protecția Consumatorilor.
Aparatele de cafea vor fi în continuare în vizorul comisarilor de la Protecția Consumatorilor, care au în continuare dubii în privința surselor de apă și ingredientelor folosite.
Acțiunile de control ale comisarilor olteni au fost făcute la inițiativa Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019