Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fără automate de cafea pe stradă
10.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 259

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Olt au decis că toate automatele de cafea care sunt pe stradă trebuie să dispară. De asemenea, apa folosită va fi ori din rețeaua orașului, ori îmbuteliată, nu adusă în bidoane de la diferite izvoare. Iar denumirea de „cafea cu lapte” nu trebuie să se mai regăsească pentru preparatele care conțin lapte praf și alte tipuri de grăsimi vegetale.


Mulți slătineni au băut, ani de zile, cafea de la aparate amplasate în condiții necorespunzătoare. Deși automatele ar fi trebuit să stea în spații interioare, conform recomandărilor producătorului, au fost scoase pe stradă. Neregulile au fost scoase la iveală abia acum, în urma unei campanii derulate la nivel național de Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor.
Dacă vor să obțină profit din vânzarea cafelei direct de pe stradă, comercianții trebuie să își achiziționeze aparate concepute special pentru spații exterioare, transmit comisarii de la Protecția Consumatorilor.
Aparatele de cafea vor fi în continuare în vizorul comisarilor de la Protecția Consumatorilor, care au în continuare dubii în privința surselor de apă și ingredientelor folosite.
Acțiunile de control ale comisarilor olteni au fost făcute la inițiativa Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE