Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cerută în căsătorie pe scenă, la Zilele Slatinei
08.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1085

Ediția a treia a „Zilelor Slatinei” va rămâne un eveniment de neuitat pentru doi tineri slătineni care și-au dorit să-și unească destinele în fața a mii de oameni. Maria a fost cerută în căsătorie, de iubitul ei Gabriel. În aplauzele publicului spectator, răspunsul emoționant a fost: „cu siguranță da”.


Sâmbătă, 6 iulie a fost celebrată Ziua mondială a sărutului. O zi care nu putea trece neobservată de cunoscutul moderator Mihai Morar, prezentatorul celei de-a treia ediții a „Zilelor Slatinei”. Acesta a chemat pe scenă doi îndrăgostiți, pe Maria și Gabriel, provocându-i să se sărute 40 de secunde, simbolizând 40 de ani de când Slatina este municipiu.
Între timp, Gabriel s-a gândit că este momentul ideal pentru a o cere pe Maria în căsătorie, iar după show-ul oferit de Lavinia Pârva, cei doi îndrăgostiți au fost chemați din nou pe scenă. Au urmat momente pline de emoție și iubire.
Tinerii au continuat distracția în public, alături de Ștefan Bănică Junior.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019