Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copiii trebuie să meargă la mare!
21.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 307

„Copiii trebuie să meargă la mare. Nu este un moft, ci o necesitate!“ O spune șefa Secției de Pediatrie de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, medicul Daniela Safta. Ea recomandă părinților să îi ia pe cei mici la plajă, acest lucru fiindu-le necesar pentru întârirea sistemului imunitar.


Mersul la mare le face bine copiilor, încă de mici. Ba, mai mult decât atât, medicii chiar recomandă cura heliomarină, care ajută la întârirea sistemului imunitar. Îi ferește de boli și răceli frecvente. Un lucru important nu trebuie să uite însă părinții: să respecte orele în care este permisă expunerea la soare.
Pediatrul Daniela Safta spune că au fost cazuri de copii care, după această cură heliomarină, nu au mai răcit.
Aerul, încărcat cu ioni negativi și vapori de apă, conține sare, iod, brom. De aceea, aerosolii marini fac minuni în cazul bolilor respiratorii, iar plimbările matinale, chiar înainte de răsăritul soarelui, tratează rinitele, limpezesc plămânii, mintea si alungă angoasele. Apa de mare cu un conținut bogat de săruri, forța valurilor în zilele când marea este agitată, înotul, joaca în apă, simpla bălăceala fortifică și călesc organismul, și au efecte benefice asupra tonusului muscular și a celui nervos.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019