Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au donat pentru zâmbete de copii
21.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 80

O excursie de vis pentru zeci de copii aflați în grija statului. Asta le-au oferit pompieri olteni tinerilor din cadrul Protecției Copilului Olt, în urma unei campanii umanitare de donare de sânge. Slavatorii au organizat pentru ei o excursie la Târgoviște, pe Valea Prahovei și la Râșnov, unde cei mici au vizitat mai multe obiective turistice.


Peste 50 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au donat sânge, pentru a ajuta copiii aflați în grija statului. Au donat bonurile valorice, iar din banii strânși, cei de la ISU, împreună cu reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilulului Olt, au organizat pentru copii o excursie de poveste.
Reprezentanții ISU Olt spun că vor mai face astfel de acțiuni umanitare, pentru copiii instituționalizați. Mai mult, ei îi încurajează și pe alți oameni să le urmeze exemplul.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019