Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Big-brother” mobil la Jandarmeria Olt
20.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 226

Sistem nou de comunicații și supraveghere de ultimă generație la Jandarmeria Olt. „Big-brother-ul” mobil funcționează pe o autospecială, încadrată de un echipaj specializat, care transmite imagini în timp real și flux informațional din zona în care este amplasată. Investiția se ridică la 80.000 de lei și era extrem de necesară pentru activitatea Jandrameriei Olt.


Centru de comunicații mobil la Jandarmeria Olt. Unitatea din Slatina are de curând un sistem modern de imagini și supraveghere, care a fost operaționalizat la toate inspectoratele de jandarmi din țară. Noul sistem, tip „Big-brother” a fost prezentat, astăzi, de conducerea instituției, care spune că tehnologia modernă îi ajută foarte mult, inclusiv în oferirea de imagini solicitate ca mijloc de probă în instanță.
Prin intermediul echipamentelor de transmisie date la distanță, acest sistem asigură extinderea infrastructurii de telecomunicații în zone în care aceasta este deficitară, prin utilizarea rețelei ce aparține Serviciului de Telecomunicații Speciale.
Toate imaginile sunt stocate local și vizualizate în direct prin interemediul unui server de staționare, când este realizată conexiunea. Partea cea mai importantă este asigurarea transmisiilor video din timpul intervențiilor. Noul sistem este o soluție modernă cu rolul de a furniza un flux informational pentru sprijin în luarea celor mai eficiente decizii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019