Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Consult gratuit și ochelari cu doar 5 lei
18.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 240

Campanie inedită a Direcției de Asistență Socială Slatina și a unei organizații umanitare din Suedia. Acestea oferă, timp de patru zile, consuflații oftalmologice gratuite și o pereche de ochelari de vedere cu doar 5 lei. Înscrierile au început de astăzi, iar consultațiile se desfășoară în perioada 24-27 iunie, la Școala Gimnazială nr 1 din Slatina.


Direcția de Asistență Socială Slatina, împreună cu o organizație din Suedia organizează o campanie socială, în premieră, la Slatina, pentru a veni în sprijinul oamenilor cu posibilități materiale reduse, care au probleme cu vederea. Astfel, timp de patru zile, vor fi organizate consultații oftalmologice gratuite, iar cei găsiți cu deficiențe de vedere vor primi ochelari cu doar 5 lei.
Campania de informare a început de astăzi. Slătinenii au primit pliante de la angajații Direcției de Asistență Socială, în care vor găsi toate informațiile necesare pentru a-și putea face programare.
Echipa de opticieni suedezi colaborează de mai mult timp cu Direcția de Asistență Socială Slatina și va continua proiectele sociale, pentru a ajuta oamenii aflați în dificultate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019