Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Consult gratuit și ochelari cu doar 5 lei
18.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 273

Campanie inedită a Direcției de Asistență Socială Slatina și a unei organizații umanitare din Suedia. Acestea oferă, timp de patru zile, consuflații oftalmologice gratuite și o pereche de ochelari de vedere cu doar 5 lei. Înscrierile au început de astăzi, iar consultațiile se desfășoară în perioada 24-27 iunie, la Școala Gimnazială nr 1 din Slatina.


Direcția de Asistență Socială Slatina, împreună cu o organizație din Suedia organizează o campanie socială, în premieră, la Slatina, pentru a veni în sprijinul oamenilor cu posibilități materiale reduse, care au probleme cu vederea. Astfel, timp de patru zile, vor fi organizate consultații oftalmologice gratuite, iar cei găsiți cu deficiențe de vedere vor primi ochelari cu doar 5 lei.
Campania de informare a început de astăzi. Slătinenii au primit pliante de la angajații Direcției de Asistență Socială, în care vor găsi toate informațiile necesare pentru a-și putea face programare.
Echipa de opticieni suedezi colaborează de mai mult timp cu Direcția de Asistență Socială Slatina și va continua proiectele sociale, pentru a ajuta oamenii aflați în dificultate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE