Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Căldură sufocantă
18.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 81

Căldură sufocantă, în ultimele zile. Chiar dacă nu a fost caniculă, iar seara și noaptea a plouat torențial, ziua aerul a fost irespirabil. Slătinenii, mai ales cei cu probleme medicale, fac față cu greu temperaturilor ridicate. Medicii de la Ambulanța Olt îi sfătuiesc să ia măsuri în zilele călduroase, pentru a face față acestor zile.


Temperaturi de aproape 30 de grade s-au înregistrat, în ultimele zile, la Slatina. Nu a fost caniculă, dar disconfortul termic a fost accentuat. Astăzi, la ora 11.00, arșița se instalase deja, iar oamenii căutau umbra, atât în parcuri, cât și pe trotuar. Cele mai afectate de căldură sunt persoanele cu afecțiuni medicale.
Medicii de la Ambulanța Olt îi sfătuiesc pe oameni să se protejeze pe cât posibil de razele solare, mai ales cei care se știu cu afecțiuni medicale.
Consumul de lichide, fructe și legume proaspete este foarte important. La fel și vestimentația, care trebuie să fie lejeră și deschisă la culoare.
Medicii recomandă plimbările până în ora 11, iar seara, după ora 18.00.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019