Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Veterinarii, în control la nunţi
12.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 122

Inspectorii sanitari veterinari au pornit o nouă acțiune de verificare a localurilor care organizează nunți și botezuri. Vor să știe în ce condiții este preparată mâncare și de unde provin ingredientele, dar și dacă spațiile sunt igienizate corespunzător. La Potcoava au găsit primele nereguli.


A început sezonul nunților, iar pentru reprezentanții Direcției Veterinare a demarat o nouă acțiune de control la localurile care organizează astfel de evenimente. Toţi trebuie să îi servească pe nuntași cu alimente sigure, preparate în condiţii de igienă strictă.

Într-un restaurant din Potcoava, inspectorii au găsit 300 de ouă și aproape 3 kilograme de carne care nu erau etichetate. Alimentele, care puteau pune în pericol sănătatea invitaților, au fost ridicate, iar patronul a primit o amendă de 2.000 lei.
Controalele vor continua în perioada următoare, nu doar în localurile care organizează nunţi şi botezuri, ci şi în celelalte restaurante, în patiserii şi fast-food-uri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019