Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se oprește apa pe străzile Zmeurei, Aleea Muncii, Arcului și Mănăstirii
12.06.2019
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 139

Compania de Apă Olt efectuează, în această noapte, lucrări de reparații pe rețelele de alimentare cu apă și va opri furnizarea alimentării cu apă potabilă pe unele strazi.


Va fi intrerupta apa pe strada Zmeurei, la blocurile FA 15, 19, 20, 24 și FB 13 si 14 de pe Aleea Muncii, blocul 3 de pe strada Arcului și blocul 10 de pe strada Mănăstirii, de la ora 23.00 până la ora 5.30.
În aceste zone se vor efectua și spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă.
După reluarea furnizării alimentării cu apă, dar și o perioadă după aceea, este posibil să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019