Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițiștii sectoriști, ceruți de vârstnici
12.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 209

Vor înființarea polițiștilor sectoriști în Slatina și în județul Olt. Propunerea aparține chiar unui fost polițist, colonelul în rezervă, Marin Neagoe, președintele Asociației Polițiștilor Pensionari. Într-o ședință la Prefectura Olt, acesta a vorbit despre necesitatea prezenței în stradă a oamenilor legii care, pe vremuri se numeau sectoriști. Slătinenii spun că revenirea acestora în cartiere este chiar o necesitate și i-ar ajuta să se simtă mai în siguranță.


Foștii sectoriști, acei polițiști care monitorizau tot orașul, împărțit pe zone, sunt din nou ceruți de vârstnici. Marin Neagoe, un fost polițist, care acum reprezintă Asociația Polițiștilor Pensionari, a propus reînființarea lor. El a vorbit în numele colegilor pe care îi reprezintă, susținând că revenirea sectoriștilor ar fi foarte utilă. I-ar ajuta pe vârstnici să se simtă mai în siguranță, dar ar contribui și la prinderea hoților.
Slătinenii consideră că revenirea sectoriștilor ar fi o idee foarte bună.
Reprezenatnții Poliției Olt spun că o parte din atribuțiile sectoriștilor au fost preluate de polițiștii de proximitate. Cât despre reînființarea lor, în organizarea și funcționarea Poliției Române, în prezent, nu sunt prevăzute aceste funcții de sectoriști.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE