Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gest impresionant al pompierilor
12.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 84

Gest impresionant al pompierilor olteni. Peste 50 de salvatori donează sânge, în această perioadă, la Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina, pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de sânge să trăiască. Bonurile valorice primite la donare vor fi dăruite de pompieri persoanelor defavorizate, dar și copiilor aflați în grija statului.


Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina desfășoară o nouă campanie de donare de sânge. Zeci de cadre ale inspectoratului donează, în această perioadă, pentru a-i salva pe cei aflați în suferință, dar și pentru a oferi bonurile valorice copiilor defavorizați.
Campania salvatorilor este binevenită, spun cei de la Centrul de Sânge din Slatina, mai ales că în această perioadă numărul donatorilor este în scădere. Nici la nivel national situția nu este mai bună.
După donare, pompierii vor strânge bonurile valorice și le vor da celor care au nevoie de ele pentru a-și cumpăra hrană. Astfel de campanii au mai fost organizate la nivelul ISU Olt și vor continua, spune reprezentantul instituției.
În perioada următoare, pompierii vor merge la copiii din mediile defavorizate pentru a le oferi bunurile valorice, cu ajutorul cărora să își poată cumpăra alimente, rechizite și îmbrăcăminte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019