Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAO lucrează la conducta de sub Podul Olt
12.06.2019
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 144

Compania de Apă Olt execută, la această oră, lucrări la conducta de oțel amplasată pe partea stângă a Podului Olt, pe sensul de intrare în municipiul Slatina. Se efectuează lucrări în trei zone de avarie pentru remedierea pierderilor de apă.


Traficul pietonal este restricționat, momentan, după ce au fost demontate câteva bucăți din tablă pentru ca echipa de interventie să aibă acces la conducta.
Compania de Apă Olt a semnalizat lucrarea la capetele de acces în zona pietonala, iar la finalul zilei, zona va fi readusa la starea inițială.
Lucrările nu afectează traficul rutier și nu se intervine asupra structurii podului.
Totodată, se va realiza și punerea sub presiune a celeilalte conducte, aflată în conservare, de pe partea dreaptă a podului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019