Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Taberele sociale le fac vacanța mai frumoasă
11.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 73

31 de elevi care provin din familii cu probleme financiare sau din centrele de plasament și 40 de copii cu dizabilități, de pe raza județului nostru vor ajunge gratuit, la munte. Și anul aceasta Ministerul Tineretului și Sportului a aprobat și în județul Olt tabere sociale pentru aceste categorii.


Supuși de la o vârstă fragedă încercărilor vieții, copiii și tinerii cu handicap din Olt vor veni din vacanța de vară mai fericiți. Taberele gratuite oferite anual de Ministerul Tineretului și Sportului reprezintă, pentru cei mai mulți dintre beneficiari, oportunitatea de a merge pentru prima dată la munte. Anul acesta vor beneficia de un sejur complet 71 de copii din Olt.

15 locuri sunt disponibile pentru elevii care frecventează unitățile de învățământ din Olt. Cei care doresc să beneficieze de o astfel de tabără trebuie să îndeplinească anumite condiții.
În situația în care sunt mai mulți doritori decât numărul de locuri alocate, ei vor fi departajați în funcție de media generală obținută în ultimul an școlar, de performanțelor artistice sau sportive. Tabăra socială se va desfășura în perioada 13-18 august pentru copiii și tinerii cu handicap, iar pentru elevi în perioada 20-25 august. Toții copii vor beneficia de cazare, transport și masă gratuită.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE