Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Taberele sociale le fac vacanța mai frumoasă
11.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 104

31 de elevi care provin din familii cu probleme financiare sau din centrele de plasament și 40 de copii cu dizabilități, de pe raza județului nostru vor ajunge gratuit, la munte. Și anul aceasta Ministerul Tineretului și Sportului a aprobat și în județul Olt tabere sociale pentru aceste categorii.


Supuși de la o vârstă fragedă încercărilor vieții, copiii și tinerii cu handicap din Olt vor veni din vacanța de vară mai fericiți. Taberele gratuite oferite anual de Ministerul Tineretului și Sportului reprezintă, pentru cei mai mulți dintre beneficiari, oportunitatea de a merge pentru prima dată la munte. Anul acesta vor beneficia de un sejur complet 71 de copii din Olt.

15 locuri sunt disponibile pentru elevii care frecventează unitățile de învățământ din Olt. Cei care doresc să beneficieze de o astfel de tabără trebuie să îndeplinească anumite condiții.
În situația în care sunt mai mulți doritori decât numărul de locuri alocate, ei vor fi departajați în funcție de media generală obținută în ultimul an școlar, de performanțelor artistice sau sportive. Tabăra socială se va desfășura în perioada 13-18 august pentru copiii și tinerii cu handicap, iar pentru elevi în perioada 20-25 august. Toții copii vor beneficia de cazare, transport și masă gratuită.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019