Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Siguranța vârstnicilor, în dezbatere la Prefectură
11.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 69

Siguranța persoanelor vârstnice din județul Olt. A fost tema dezbătută, astăzi, în ședința de dialog social de la Prefectură. Șeful Poliției Olt a prezentat cazuri de furt din locuințele unor bătrâni și a vorbit despre măsurile și acțiunile polițiștilor, pentru a preveni acest gen de fapte. Prefectul județului a cerut intensificarea activităților Poliției, pentru o mai mare siguranță a bătrânilor și persoanelor care locuiesc singure.


Siguranța persoanelor vârstnice și a bunurilor acestora reprezintă o prioritate pentru Poliția Olt. Șeful IPJ, comisarul șef Cristian Voiculescu a prezentat, astăzi, într-o ședință la Prefectură, situația înregistrată în județ privind bătrânii care au căzut victime ale infractorilor. Astfel, în primele cinci luni ale acestui an, în Olt au fost înregistrate 10 infracțiuni de înșelăciune în rândul vârstnicilor și 42 de fapte de furt. În 22 de cazuri, autorii au fost identificați și au fost luate măsuri împotriva lor.
Șeful Poliției Olt a prezentat o serie de sfaturi, pentru ca vârstnicii să se ferească de răufăcători. În acest sens au fost demarate și câteva programe la nivel local, cum ar fi: „Spațiul public este al tuturor“ sau „Împreună pentru o comunitate mai sigură“. Prefectul de Olt, Silviu Neacșu, le-a cerut polițiștilor să intensifice acțiunile preventive în rândul acestei categorii de persoane vulnerabile.
La final, șeful Poliției Olt a spus că va acorda o și mai mare importanță acțiunilor dedicate acestei categorii, în toate localitățile din județ.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019