Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotary Slatina, teatru și baloane pentru copii
11.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 416

Aproximativ 1.600 de copii din Slatina au avut ocazia să vizioneze gratuit, îndrăgita piesă „Puiul de om din Cartea junglei”, oferită de actorii Teatrului „Colibri” din Craiova. A fost o nouă ediție a evenimentului dedicat celor mici „Teatru pentru copii”, organizat de Clubul Rotary Slatina.


A devenit o tradiție ca fiecare an în luna iunie, Clubul Rotary Slatina să organizeze „Teatru pentru copii”. Sute de micuți din Slatina, mulți dintre ei care au pășit pentru prima oară într-o sală de spectacole, au răspuns invitației acestui eveniment găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor.
Încă din primul an, de când a fost implementat acest proiect, fondatorul Clubului Rotary, Vasile Rusu a fost prezent de fiecare dată la evenimentul organizat pentru cei mici. Astăzi povestește cu bucurie că își propune să aducă de fiecare dată spectacole noi și captivante la Slatina
Au fost zeci de minute de bucurie, entuziasm și multă voie bună, au spus atât părinții și cadrele didactice, cât și copiii la sfârșitul spectacolului. Personajul Mowgli a fost pe placul micuților prezenți la ediția 2019 a „Teatrului pentru copii”.
Învățătoarea Amalia Nica, de la Școala Constantin Brâncoveanu a profitat de invitația primită din partea rotarienilor, iar la sfârșitul spectacolului a organizat în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, festivitatea de premiere a micuților de clasa I.
La ieșirea din sală, toți copiii au primit din partea Clubului Intercat, patronat de Rotary Slatina, baloane și zâmbete.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019