Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Explicații după înroșirea bulevardului A.I. Cuza
11.06.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 688

Imagini spectaculoase, ieri după amiază, pe bulevardul A.I. Cuza, din Slatina. După ploaie, carosabilul s-a înroșit inexplicabil, stârnind interesul trecătorilor care au surprins în fotografii curiosul fenomen. Misterul a fost elucidat astăzi, de pompierii și polițiștii slătineni.


Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear) au intervenit pentru spălarea carosabilului. La fața locului au venit și reprezentanți ai Gărzii de Mediu, care au prelevat mostre din substanță, urmând să stabilească compoziția sa.
În urma verificărilor pe camerele de supraveghere, a fost identificată autoutilitara din care s-a scurs substanța roșie. Mașina aparține unei societăți comerciale cu sediul în comuna Teslui, judetul Olt. Polițiștii au stabilit că, la efectuarea virajului la dreapta, în autoutilitara respectivă s-a vărsat o găleată cu vopsea roșie, folosită în industria papetariei, care nu este toxică, aceasta ajungând accidental pe carosabil.
Firma transportatoare a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 200 de lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019