Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lunca Dunării, tot sub ape
09.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 125

Sunt în continuare probleme la Corabia, unde zona inundabilă este sub ape de mai multe zile. Autoritățile care monitorizează nivelul Dunării spun acesta crește în continuare, iar codul portocaliu de inundații este valabil până la jumătatea acestei săptămâni. Între timp, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt lucrează la centralizarea datelor privind pagubele produse de inundații în celelalte localități din județ.


La Corabia, zeci de hectare de pădure și pășune sunt sub ape. Iar nivelul crește de la o zi la alta. Autoritățile sunt în alertă și monitorizează situația, pentru a lua măsuri în cazul în care apa va ajunge la locuințele aflate în zonă. Pericolul rămâne până pe 13 iunie, când va expira codul portocaliu de inundații, emis pentru fluviul Dunărea.
Reprezentanții comitetelor locale pentru situații de urgență din localitățile riverane Dunării merg zilnic în teren pentru a vedea care este situația și să măsoare nivelul apei.
În prezent, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt întocmește raportul privind evaluarea pagubelor produse de inundații în 15 localități din județ. Oamenii care au avut de suferit de pe urma apelor revărsate în mai multe gospodării vor primi ajutor financiar de la guvern.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE