Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Arbuști exotici la Expo- Flora
23.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 379

Trandafiri de tot felul, colorați și parfumați, flori de grădină, pomi fructiferi, dar și obiecte de ceramică și articole vestimentare. Zeci de comercianți au venit, în aceste zile, la Slatina, să participle la Explo-Flora, târgul organizat pe Esplanadă de Primăria Municipiului Slatina. Printre ei și câțiva producători de plante exotice.


Printre producătorii care au venit la cea de XXV-a ediție a Explo-Flora, târgul de flori deschis pe Esplanada Slatinei, în aceste zile, o găsim și pe Camelia Anghel. Este din comuna Slătioara și e primul an în care participă la acest târg. Speră să revină în fiecare an aici, dacă vânzările vor merge bine. Le oferă cumpărătorilor diferite flori, pentru casă și grădină, dar și pomi fructiferi și ornamentali.
Afacerea cu pomii fructiferi o deține de 15 ani, iar pe cea cu florile de doar câțiva ani. Ambele necesită o muncă enormă și investiții pe măsură, însă nu la fel stau lucrurile și când vine vorba de profit.
Citricele sunt cele mai pretențioase, dar și costisitoare, spune femeia. Dar cu toate acestea sunt foarte căutate, atât de cei care locuiesc la bloc, cât și de cei ce stau la casă.
Trandafirii au și ei farmecul lor. Sunt la mare căutare tot timpul, pentru cei care au grădini, fiind și cele mai rezistente flori. După fiecare plantă vândută, Camelia le spune cumpărătorilor și cum să o îngrijească. Prețul, atât la flori, cât și la pomii fructiferi, începe de la 15 lei și poate ajunge până la 350 de lei, în cazul unui lămâi aflat pe rod.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE