Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Truck&Bus, cu zeci de amenzi la Podul Olt
15.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 469

Controale de amploare ale polițiștilor de la Serviciul Rutier Olt. Timp de o săptămână, aceștia desfășoară acțiunea Truck&Bus, în cadrul căreia verifică transportul de mărfuri și persoane. În această dimineață, echipajele au acționat la Podul Olt, de la ieșirea din Slatina. Au fost verificate zeci de vehicule, iar mai mulți conducători auto au fost sancționați.


TIR-uri, microbuze, autocare, camioane și alte vechicule de transport au fost verificate, în această dimineață, de la polițiștii de la Serviciul Rutier Olt. Oamenii legii au controlat documentele șoferilor, dar au vrut să vadă și numărul de pasageri transportați, respectiv marfa, în cazul celor care au efectuat astfel de transporturi.
Mulți dintre conducătorii auto au respectat regulile, dar au fost și șoferi depistați cu probleme. Polițiștii au făcut și testări cu apartul etilotest, să vadă dacă aceștia au consumat alcool.
În primele două zile de acțiune, zeci de șoferi au fost sancționați. În timp ce unii transportau mai mulți călători decât numărul de locuri, alții aveau o parte din documente expirate sau transportau mai multă marfă față de cantitatea specificată în documente. Au fost întocmite și dosare penale, pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere. Controalele vor continua și zilele acestrea, în județul Olt și în toată țara.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE