Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
La tratament, în sezonul estival
14.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 92

Peste 3.000 de pensionari din județ au cerut bilete de tratament de la Casa de Pensii, de la începutul anului și până acum. Cei mai mulți vor să meargă în stațiune în sezonul estival și au câteva locații preferate. Așa că se va face o analiză amănunțită și o selecție a dosarelor, au anunțat reprezentanții instituției.


Au nevoie de tratament balnear și pot achiziționa bilete la preț redus pe tot parcursul anului. Însă cei mai mulți vor să se trateze în sezonul estival și numai în anumite stațiuni. Vorbim despre mii de pensionari din județ, care așteaptă, în această perioadă, să primească un bilet de tratament de la Casa Județeană de Pensii.
De la începutul anului și până acum, peste 80 de bilete de tratament au rămas nevalorificate, întrucât pensionarii sau asigurații care puteau beneficia de ele nu au optat pentru această perioadă a anului.
Potrivit reprezentanților Casei de Pensii, au prioritate pensionarii care nu au mai beneficiat de bilete de tratament în ultimii ani. Toate criteriile de acordare sunt introduse într-un program informatic, iar cu ajutorul acestuia biletele sunt repartizate automat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE