Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracalenii, campioni la dans și literatură
14.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 57

Sute de copii din toată țara dar și din străinătatea au participat la ediția aniversară a Festivalului Internațional al Artelor „Marius Bunescu”, din Caracal. Concurenții din orașul gazdă au fost și de această dată la înălțime, adjudecându-și trofeele atât la secțiunea „dans”, cât și la cea de „creație literară”. La „muzică”, o fetită din Macedonia a impresionat juriul, obținând marele premiu.


Timp de trei zile, Caracalul a fost gazda unui eveniment cultural de excepție. A fost cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional al Artelor „Marius Bunescu”. Anul acesta, au răspuns invitației de a participa la acest concurs aproximativ 500 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani, din țară și din afara granițelor.
În acest an, secțiunile de concurs au fost „muzică”, „dans” și „creații literare”. Artiștii au evoluat în fața unui juriu de specialitate, în speranța că vor intra în posesia trofeului. Două dintre cele trei secțiuni ale festivalului au fost câștigate de elevii cluburilor din Caracal.

Ediția aniversară a festivalului dedicat olteanului Marius Bunescu, un nume de referință în pictura românească, s-a desfășurat la Cercul Militar din Caracal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE