Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Prietenii pompierilor“ învață să prevină incendiile
14.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 107

Zeci de elevi de gimnaziu de la mai multe școli din Slatina, Caracal și Drăgănești Olt, s-au întrecut, astăzi, în cadrul concursului „Prietenii Pompierilor“. A fost etapa județeană, care s-a desfășurat la stadionul 1 Mai, din Slatina. Participanții au susținut două probe: una teoretică și alta practică. Echipa câștigătoare s-a calificat la următoarea etapă și va reprezenta județul Olt la faza regională.


Emoții și multă determinare pentru elevii care au participat, astăzi, la cea de-a XI-a ediție a concursului județean „Prietenii Pompierilor“. Competiția s-a desfășurat în municipiul Slatina, iar la start s-au adunat elevi de la mai multe unități de învățământ din Slatina, dar și din Caracal și Drăgănești Olt. Evenimentul, devenit deja o tradiție, a fost organizat de Palatul Copiilor „Adrian Băran“.
După ce au răspuns la întrebările grilă, elevii au fost pregătiți de pompieri pentru proba practică. Viteză și îndemânare au fost cele două condiții esențiale, pentru obținerea unui rezultat bun.
Unii dintre concurenți s-au aflat la prima participare, iar emoțiile i-au cam încurcat. Chiar și așa, toate echipajele au luptat strâns pentru locul I.
Locul I a fost câștigat de elevii de la Școala Gimnazială nr. 3 din Slatina, pe locul II s-au aflat cei de la Liceul „Tudor Vladimirescu“ din Drăgănești Olt, iar pe III, copiii de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu“ din Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE