Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cursuri noi de calificare pentru șomeri
16.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 563

Pentru ca șomerii să se integreze mai ușor pe piața muncii, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt organizează pe parcursul lunii mai, cinci cursuri de formare profesională. Dintre acestea, inspector în domeniul sănătății și securității în muncă este cea mai solicitată meserie în care oltenii doresc să se califice. În total, luna viitoare, 70 de persoane au șansa să obțină certificate de competențe.


Șomerii olteni au o nouă șansă să se califice în mai multe meserii solicitate pe piața forței de muncă. AJOFM Olt organizează, în următoarea lună, cursuri de formare profesională în diferite meserii. Serviciile de specializare sunt gratuite pentru șomerii indemnizați și neindemnizați înregistrați în evidențele agenției. Celelalte persoane pot urma aceste programe contra cost.
În primele patru luni ale anului, aproximativ 190 de persoane au participat la cursurile organizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt. 20% dintre absolvenți au reușit să-și găsească un loc de muncă.
În această perioadă, la nivelul județului Olt în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt sunt înregistrați aproximativ 10.000 de șomeri. Dintre aceștia peste 1.500 sunt beneficiari de ajutor de șomaj.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE