Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mii de formulare 230, depuse în Olt
14.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 188

Peste 23.000 de olteni au depus de la începutul anului și până acum Formularul 230, prin intermediul căruia direcționează o parte din impozitul pe venit către organizații nonprofit. Cei mai mult bani vor merge, cel mai probabil, către unitățile de cult și către fundațiile umanitare, așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți.


Formularul 230, care permite redirecționarea a 2% sau 3,5% din impozitul pe salarii sau pensii datorat statului poate fi depus până pe 31 iulie, anunță reprezentanții Fiscului oltean. Ei au făcut și un bilanț al declarațiilor depuse și au concluzionat că mulți olteni au ales să direcționeze o parte din impozit prin intermediul acestor formulare.
Cei care înregistrează venituri din salarii sau pensii și nu au depus până acum formularul trebuie să știe că acest demers nu presupune nicio cheltuială din partea lor. Banii sunt virați automat de Fisc în contul fundației către care a fost direcționată suma din impozitul e venit.
Formularul se depune anual, pentru veniturile din salarii și pensii din anul precedent. Procentul care poate fi redirecționat e de 2% către entitățile nonprofit sau pentru acordarea de burse private și de 3,5% către fundațiile acreditate ca furnizori de servicii sociale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE