Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pietonii, principala cauză a accidentelor
12.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 467

Peste 15.000 de sancțiuni contravenționale, 1.000 de premise de conducere reținute, peste 200 de infracțiuni în trafic, și 6 morți. Este bilanțul accidentelor și cel al acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri, de la începutul anului. Principala cauză de producere a acestor incidente o reprezintă indisciplina pietonilor. Majoritea traversează neregulamentar, avertizează polițiștii de la Serviciul Rutier Olt.


Mor în continuare oameni pe drumurile din județul Olt, în accidente de circulație. Deși polițiștii organizează zilnic acțiuni în trafic pentru prevenirea evenimentelor rutiere, inconștiența pietonilor, și uneori cea a șoferilor, sunt greu de oprit. De la începutul anului, mai mulți oameni și-au pierdut viața pe șosele.
Pietonii sunt principala problemă în trafic, spune șeful Poliției Olt. Cele mai multe accidente se produc ca urmare a traversării neregulamentare.
Polițiștii desfășoară periodic acțiuni pentru prevenirea accidentelor, iar numărul sancțiunilor și cel al șoferilor care rămân fără permis este mare. De la începutul anului, oamenii legii au aplicat peste 15.000 de amenzi, 1.000 de șoferi rămânând fără permis.
Alte cauze generatoare de accidente de circulație sunt: viteza excesivă și depășirile neregulamantare. Polițiștii desfășoară în continuare acțiuni pentru prevenirea accidentelor. În plus, în perioada Sărbătorilor de Paște, activitățile vor fi intensificate pe toate drumurile din județ. Polițiștii vor scoate în stradă toate aparatele radar.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019