Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
La bursă, pentru viza de șomeri
12.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 229

Sute de olteni au participat astăzi la Bursa locurilor de muncă. Mulți dintre aceștia au ocolit standurile angajatorilor, fiind interesați doar să-și vizeze carnetul de șomaj. Însă, potrivit datelor statistice oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, după acest eveniment, mai mult de jumătate dintre participanți au fost selectați pentru interviu sau probă de lucru.


Participare numeroasă la această ediție a evenimentului care dă mari șanse de angajare oltenilor care sunt în căutarea unui loc de muncă. La Slatina, încă de la primele ore ale dimineții în fața Casei de Cultură a Sindicatelor se aflau sute de oameni care așteptau să intre la Bursa locurilor de muncă.
Mulți dintre participanți s-au arătat însă mai puțin interesați de locurile de muncă disponibile oferite de angajatorii prezenți. Mai întâi au trecut pe la standul agenției pentru a-și viza carnetul de șomaj și pentru a face dovada că au luat parte la acest eveniment.
Pe de altă parte și angajatorii care au răspuns invitației la acest eveniment se plâng că vizitatorii nu sunt interesați să muncească, chiar dacă au o ofertă variată de joburi disponibile.
Potrivit datelor statistice oferite de AJOFM Olt, după acest eveniment, 992 de olteni au participat la Bursa locurilor de muncă de la Slatina și Caracal. 429 dintre aceștia au fost selectați pentru interviu sau probă de lucru. Rămâne de văzut câți se vor și angaja.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019