Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Fii inteligent, nu violent!”
11.04.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 171

Jandarmii olteni se implică activ în educația copiilor. Vor ca ei să învețe de la vârste fragede să prevină și să evite situațiile în care pot apărea manifestări violente, fie din partea lor, fie din partea altor persoane.


Săptămâna aceasta, în cadrul proiectului „Fii inteligent, nu violent!”, jandarmii olteni au desfăşurat activităţi preventiv-educative la Liceul ,,P.S. Aurelian” şi Şcoala Gimnazială ,,George Poboran” din Slatina, precum şi la Şcoala Gimnazială ,,Strejeştii de Sus”. Proiectul are ca obiectiv general prevenirea manifestărilor violente în incinta sau zona instituțiilor de învățământ. Iată ce aspecte de interes au fost prezentate și dezbătute în cadrul activităților:
-îmbunătăţirea disciplinei în şcoală şi reducerea/eliminarea evenimentelor deosebite;

-creşterea nivelului de conştientizare a minorilor cu privire la implicaţiile pe care le are asupra viitorului lor comiterea unor fapte antisociale și consecințele juridice;

-prevenirea consumului/comercializării de substanţe interzise (droguri, substanţe etnobotanice, alcool, tutun, etc.) în rândul elevilor.
Reprezentanții Jandarmeriei Olt spun că activităţile de acest fel vor continua şi la alte instituţii de învăţământ în cadrul ,,Săptămânii Altfel”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE