Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adio, târguri de miei!
09.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 295

Centrele temporare de sacrificare a mieilor nu vor mai fi autorizate anul acesta, în judeţul Olt. Anunţul a fost făcut astăzi de conducerea Direcţiei Sanitare Veterinare. Astfel, oltenii care vor să cumpere miei direct de la producători trebuie să meargă direct la stână sau să apeleze la serviciile unuia din cele trei abatoare autorizate de pe raza judeţului.


Dispar centrele de sacrificare a mieilor, în judeţul Olt. Decizia a fost luată de Direcţia Sanitară Veterinară şi are drept scop prevenirea răspândirii virusului pestei porcine africane care s-ar putea produce prin circulaţia animalelor dintr-o localitate în alta.
Cei care obişnuiau să cumpere miei vii direct de la producători, pentru a-i sacrifica apoi în centrele temporare au la dispoziţie o singură variantă. Să meargă cu animalele într-unul din cele trei abatoare autorizate.
Anul trecut au fost autorizate temporar patru centre de sacrificare a mieilor, la Slatina, Balș, Drăgănești-Olt și Osica de Sus. Peste 1.000 de animale au fost cumpărate şi tăiate în siguranţă, sub supravegherea veterinarilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019