Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cum a păcălit Rosal un județ întreg
19.03.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 740

70 de mașini noi, peste 100 de angajați, cinci baze în orașele județului și 100.000 de pubele distribuite către populație. Acestea sunt, în mare, promisiunile directorilor de la Rosal, firma care a câștigat anul trecut licitația de colectare a deșeurilor din oraș. Astăzi, autoritățile perfectează documentele de reziliere a contractului, după ce societatea nu a reușit să respecte clauzele asumate.


70 de mașini noi, peste 100 de angajați, cinci baze în orașele județului și 100.000 de pubele distribuite către populație. Acestea sunt, în mare, promisiunile directorilor de la Rosal, firma care a câștigat anul trecut licitația de colectare a deșeurilor din oraș. Astăzi, autoritățile perfectează documentele de reziliere a contractului, după ce societatea nu a reușit să respecte clauzele asumate.În luna octombrie a anului trecut, Rosal se instala cu surle și trâmbițe în Olt, unde câștigase prin licitație contractul de colectare a deșeurilor din tot județul. Unul dintre directorii companiei, Cătălin Ioniță, anunța marea mobilizare.

Cătălin Ioniță, director Rosal:

„Vom avea 63 de autocompactoare, cinci autocontainere cu braț pentru containere îngropate din Slatina și cele semiîngopate din Balș, două autospeciale pentru deșeuri voluminoase. În curând vom începe angajările, dar mai întâi trebuie să stabilim și să amenajăm sediul din Slatina. Estimez că săptămâna viitoare vom avea sucursala funcțională și vom putea angaja oamenii de care avem nevoie. ”, spunea reprezentantul firmei de salubritate.
Compania nu a reușit însă aproape nimic din toate acestea. Autospecialele care ar fi trebuit să ridice containerele îngropate nu se potriveau cu sistemele existente în Slatina, deci deșeurile populației din reședința de județ nu puteau fi colectate. În comune nu au ajuns pubelele promise. Asta în ciuda faptului că autoritățile au încheiat și un act adițional de prelungire a perioadei de mobilizare cu încă două luni, 15 martie fiind ultimul termen stabilit și încălcat din nou de operator.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024