Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Timp redus pentru analize gratuite
18.03.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 122

Reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Olt au reușit să obțină fonduri mai mari pentru analizele medicale gratuite. Astfel că asigurații pot beneficia de aceste servicii într-un timp mai scurt, comparativ cu cel din anii trecuți. Zilele acestea, oficialii instituției oltene poartă discuții la Casa Națională de Sănătate pentru suplimentarea fondurilor acordate investigațiilor imagistice.


Anual, mii de olteni beneficiază de servicii medicale gratuite. În 2018, Casa de Asigurări de Sănătate Olt a reușit să încheie contracte cu 35 de furnizori, atât din sistemul public, cât și cel privat, astfel că listele de așteptare au fost mult mai scurte.
O situație mai delicată este la Balș, acolo unde până în decembrie funcționau două laboratoare de analize acreditate de CAS Olt. Însă unul dintre acestea s-a desființat, pacienții din zonă fiind nevoiți să stea acum ore în șir la coadă pentru a-și efectua analizele gratuit. Reprezentanții instituției oltene speră ca în viitorul un alt laborator să solicite acreditarea.
Anul trecut, la nivelul județului, peste 100.000 de olteni asigurați au beneficiat de peste 420.000 servicii medicale gratuite. Suma decontată de Casa de Asigurări de Sănătate Olt pentru aceste servicii a fost de peste 18 milioane de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE