Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultima zi pentru tichetele sociale
13.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 431

Mâine este ultima zi pentru depunerea cererilor privind acordarea tichetelor sociale, la Slatina. Până în prezent, peste 6.500 de persoane au solicitat acest ajutor, pentru Sărbătorile de Paște. Beneficiarii vor primi câte 10 tichete, în valoare totală de 100 de lei, cu ajutorul cărora își pot cumpăra produse alimentare, de curățenie, medicamente, dar și haine.


Slătinenii care nu au solicitat încă tichetele sociale pentru Paște mai au la dispoziție doar o zi să își depună documentele. 11 februarie – 15 martie este perioada stabilită de Primăria Slatina pentru completarea formularelor și înregistrarea lor birourile deschise în mai multe zone ale orașului. Până în prezent, peste 6.500 de persoane din rândul pensionarilor cu venituri mai mici de 1.200 de lei pe lună și al persoanelor cu handicap grav sau accentuat au solicitat tichetele.
Bonurile valorice se acordă de două ori pe an, de Paște și de Crăciun. Condițiile pentru primirea tichetelor sunt aceleași ca și în sezonul trecut. De săptămâna viitoare, după strângerea cererilor de la toate cele 10 puncte din oraș, începe verificarea și analizarea documentelor depuse.
Fiecare beneficiar va primi câte 10 tichete în valoare totală de 100 de lei, pentru cumpărăturile de Paște. Oamenii își pot lua alimente, produse de curățenie și igienă, medicamente, dar și haine. În plicul cu tichete se va regăsi și lista cu magazinele în care pot fi cheltuite aceste bonuri valorice.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE