Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se ridică mașini zilnic, la Slatina
14.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1334

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.


Ora 10.30. Intersecția străzii Primăverii, cu strada Cornișei din Slatina. Un echipaj al Poliției Locale îi așteaptă pe angajații Direcţiei Administrare Străzi şi Iluminat Public, pentru a ridica o mașină parcată aproape pe trecerea de pietoni. Operațiunea durează doar câteva minute. Roțile sunt prinse cu dispozitive speciale, iar mașina este ridicată pe platormă, pentru a fi transportată și depozitată la fostul Liceu de Construcții.
Astăzi, până la ora 12.30, șapte autoturisme au fost ridicate de poliție din mai multe zone ale orașului. De la începutul anului, zeci de mașini parcate ilegal au fost duse la depozit.
Polițiștii spun că peste tot sunt mașini parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Aceste parcări sunt foarte periculoase, spun oamenii legii. Șoferii nu au vizibilitate, pietonii nu mai pot fi observați când se angajează în traversare și astfel au loc accidente de circulație.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE