Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Vor fi și mai multe cazuri de violență“
12.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 547

Luna și crima în județul Olt. De la începutul anului, două femei și un bărbat au murit în urma unor conflicte petrecute în familie. În toate cele trei cazuri, neînțelegerile au izbucnit din cauza consumului de alcool. Psihologii spun că la nivelul județului se manifestă tot mai mult fenomenul de alienare socială și vor fi tot mai multe cazuri de violență soldate cu victime, dacă legea nu se va schimba.


Crimă între soți sau între concubini. Ambele situații au fost înregistrate în județul Olt, de la începutul anului. În februarie, un bărbat din Piatra Olt, de 60 de ani, a murit după un scandal cu concubina sa, de 47 de ani. El a fost bătut cu pietre de femeie, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de beton. Lovitura i-a fost fatală, iar bărbatul a decedat după câteva zile la un spital din Craiova. La începutul lunii martie, o crimă a avut loc în comuna Coteana. O relație de concubinaj, între un bărbat de 36 de ani și iubita lui de 60, s-a încheiat tragic, după ce amândoi au consumat alcool. Confictul ar fi fost provocat de femeie, care l-a jignit, spun anchetatorii. Bărbatul a lovit-o în zona capului cu un ciomag, iar femeia a decedat la scurt timp. Ultima crimă a avut loc pe 8 Martie, de Ziua Femeii, în comuna Șerbănești. Un bărbat de 74 de ani i-a luat viața soției, de 65 de ani, după ce amândoi au consumat alcool și apoi s-au luat la ceartă.
Toate cele trei crime s-au produs pe fondul consumului de alcool. Psihologii spun că este vorba despre un fenomen care se manifestă pregnant și pare să ia amploare la nivelul județului Olt – alienarea socială.
Două mari motive stau la baza acestui fenomen:
Psihologul slătinean este de părere că lucrurile vor degenera, iar cazurile de violență vor fi și mai multe, dacă legea nu va deveni mai aspră.
De la începutul anului, în județul Olt, polițiștii au emis 22 de ordine de protecție împotriva soților sau concubinilor agresivi. În realitate, însă, numărul agresiunilor în este mult mai mare, dar nu toate victimele cer ajutor sau anunță Poliția. Iar asta este o greșeală foarte mare, mai spus psihologii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE