Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bunicile, răsfățate de tinerii de la InterAct
08.03.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 209

Bunicuțele care trăiesc la Căminul pentru persoane vârstnice din Slatina au avut astăzi parte de un moment emoționant. Ele au fost vizitate de un grup de tineri frumoși care și-au propus să le ofere, o floare, o îmbrățișare și cele mai calde urări de Ziua Internațională a Femeii.


Membrii Clubului InterAct au făcut o imensă surpriză femeilor aflate în grija Căminului pentru persoane vârstnice din Slatina. De 8 Martie, tinerii le-au vizitat pentru a le ura o primăvară frumoasă și toate gândurile lor bune. Le-au oferit flori, dar și clipe de afecțiune, iar bunicile au fost copleșite de emoții.
Acțiunea celor de la InterAct este anul acesta la a treia ediție și a fost posibilă datorită ajutorului financiar pe care îl primesc din partea Clubului Rotary Slatina.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019