Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Proiecte sociale cu bani europeni, la Caracal
13.02.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 98

Cu investiții în modernizarea drumurilor și extinderea rețelelor de utilități, Caracalul este un municipiul în dezvoltare continuă. Anul acesta, autoritățile vor continua proiectele pe fonduri europene pe care le au în derulare. Vor pune accent însă pe cele destinate grupurilor sociale vulnerabile, pe care vor în primul rând să le integreze pe piața muncii.


Fondurile europene vor ajuta comunitățile sărace din Caracal să se dezvolte. Primăria lucrează la un proiect amplu, care include peste 25 de investiții, toate destinate celor fără posibilități financiare. Autoritățile își propun să le faciliteze accesul pe piața muncii, iar pentru asta vor să le asigure unități de supraveghere și educație pentru copii. O creșă și o grădiniță ridicate în comunitatea de romi sunt cele mai importante proiecte sociale care ar putea începe anul acesta.
Etapele lungi și anevoioase pe care trebuie să le parcurgă toate aceste proiecte lungesc mult durata lor de implementare, spune edilul Liviu Radu.
Edilul spune că se bazează în continuare pe fondurile europene pentru dezvoltarea orașului. Altfel, multe investiții ar fi imposibil de realizat din bugetul local.
Primăria Caracal mai are în derulare și alte proiecte pe fonduri europene. Unele vizează lucrări importante la spitalul municipal, iar altele restaurarea unor clădiri de patrimoniu în care funcționează instituții publice.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE