Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vor sărbători iubirea
08.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 107

Copiii instituționalizați din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt vor sărbători într-un mod inedit iubirea. Valentine’ s Day și Dragobetele vor fi marcate de acești micuți prin momente artistice și cadouri oferite din inimă slătinenilor.


Chiar dacă trăiesc departe de dragostea și îmbrățișările calde ale părinților, copiii instituționalizați au învățat ce este iubirea în marea familie DGASPC Olt. Tocmai de aceea, conducerea instituției a hotărât să continue cele două acțiuni dedicate iubirii, devenite deja tradiție. Pe 14 februarie copiii din căsuțele de tip familial vor împărți autocolante în formă de inimioare.
Pentru 24 februarie, de Dragobete, micuții se pregătesc pentru concursul de poezii dedicat iubirii.
Prin organizarea acestor activități copiii vor socializa și vor învăța să-și pună în valoarea creativitatea.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019