Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vor sărbători iubirea
08.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 111

Copiii instituționalizați din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt vor sărbători într-un mod inedit iubirea. Valentine’ s Day și Dragobetele vor fi marcate de acești micuți prin momente artistice și cadouri oferite din inimă slătinenilor.


Chiar dacă trăiesc departe de dragostea și îmbrățișările calde ale părinților, copiii instituționalizați au învățat ce este iubirea în marea familie DGASPC Olt. Tocmai de aceea, conducerea instituției a hotărât să continue cele două acțiuni dedicate iubirii, devenite deja tradiție. Pe 14 februarie copiii din căsuțele de tip familial vor împărți autocolante în formă de inimioare.
Pentru 24 februarie, de Dragobete, micuții se pregătesc pentru concursul de poezii dedicat iubirii.
Prin organizarea acestor activități copiii vor socializa și vor învăța să-și pună în valoarea creativitatea.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019