Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Deșeuri periculoase, gestionate greșit
08.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 108

Peste 900 de controale și amenzi în valoare totală de 500.000 de lei. Acesta este bilanțul activității desfășurate de comisarii Gărzii de Mediu Olt, pe parcursul anului trecut. Cel mai aspru sancționate au fost două societăți care desfășoară activități de gestionare a deșeurilor.


Un mediu curat este condiția esențială pentru o viață sănătoasă. Tocmai de aceea firmele care nu respectă legislația de mediu au fost des vizitate de comisarii de la Garda de Mediu Olt. Sute de societăți, dar și persoane fizice care derulează activități cu impact asupra mediului au trecut prin filtrul specialiștilor.
Nereguli grave au fost descoperite la două societăți care desfășoară acțiuni de gestionare a deșeurilor, comisarii amendând firmele respective cu câte 50.000 de lei.
De asemenea, pe parcursul anului trecut la Garda de Mediu Olt au fost înregistrate peste 130 de petiții prin care au fost reclamate aspecte privind încălcări ale legislației de mediu. Petițiile au semnalat ,în general, depozitări necontrolate de deșeuri, emisii de noxe în atmosferă sau deversări de ape uzate. În urma controalelor realizate în baza petițiilor au fost aplicate sancțiuni în valoare de 47.000 de lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019