Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Comoara” de la Unitatea Militară
04.02.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3340

Zeci de romi din Valea Mare au luat cu asalt în week-end terenul fostei Unități Militare din Slatina. Au găsit în pământ cantități mari de cărbuni industriali pe care voiau să îi folosească pentru încălzirea locuințelor. Planurile le-au fost date peste cap de polițiștii locali, alertați de paznicii din zonă.


Terenul fostei unități militare ascunde adevărate comori pentru cei aflați în căutare de deșeuri ce pot fi valorificate. Mai mulți romi din Valea Mare au împânzit zona, după ce au găsit cantități mari de cărbuni sintetici, folosiți în cuptoarele industriale. I-au scos din pământ și i-au încărcat în căruțe, cu gândul să îi ducă acasă, să își încălzească locuințele. Oamenii legii i-au oprit însă din drum.
Polițiștii locali supraveghează în continuare terenul, pentru a se asigura că nu mai intră nicio căruță în zona respectivă.
Cărbunii, cunoscuți și sub denumirea de anozi, sunt combustibili care pot aprinde ușor o sobă și mai apoi o locuință întreagă. Degajă cantități mari de căldură și nu sunt recomandați pentru uz casnic, de aceea romii au fost somați să nu îi ia acasă. În perioada următoare, autoritățile vor ridica deșeurile respective din zonă. Se pare că acestea au fost folosite în trecut pentru supraînălțarea aleilor fostei Unități Militare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019