Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ALRO, vârf de lance în cercetare și dezvoltare
22.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 597

ALRO Slatina a anunțat astăzi oficial încheierea unui proiect important, în domeniul cercetării și dezvoltării. Compania a achiziționat, cu sprijin financiar european, trei echipamente care permit măsurători și determinări ale tablelor din aliaje de aluminiu, astfel încât nivelul calității produselor să crească. Conducerea companiei a vorbit astăzi despre investiție, în cadrul unei conferințe de presă în care s-au prezentat și detaliile proiectului.


Cu o producție de aluminiu procesat în continuă creștere, ALRO investește masiv și în cercetare și dezvoltare. Conducerea companiei vrea să livreze produse de înaltă clasă, pentru realizarea cărora e nevoie de metode și strategii inovative. De aceea a pus la punct un departament nou, în cadrul căruia se caută și se aplică cele mai bune soluții tehnice pentru tablele din aluminiu produse.
Noile tehnologii nu înseamnă numai calitate sporită a produselor ci și parteneriate importante în domeniul științific. Trei lucrări realizate de specialiștii uzinei au fost acceptate să fie prezentate la o conferință importantă în domeniu.
Nou departament de cercetare și dezvoltare înseamnă și încă 30 de locuri de muncă, dintre care 5 pentru ingineri și 25 pentru muncitori tehnicieni.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE