Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tratament și relaxare la preț redus
17.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 382

Aproximativ 4.200 de pensionari și persoane asigurate din Olt au beneficiat de bilete de tratament balnear oferite de Casa Județeană de Pensii, în 2018. Cele mai solicitate stațiuni au fost și de data aceasta, Olănești, Călimănești sau Herculane, iar în sezonul estival, stațiunile de pe litoral au fost la mare căutare. Cei care vor un sejur la preț redus anul acesta pot depune deja cererile.


În 2018, mii de olteni au beneficiat de tratament balnear sau relaxare la preț redus, oferit de Casa Județeană de Pensii Olt. Cererea pentru acordarea de bilete de tratament a fost mult mai mare comparativ cu tichetele puse la dispoziția potențialilor beneficiari. Aproximativ 60 % dintre doritori au intrat în posesia unui astfel de bilet.
Cei mai mulți beneficiari ai biletelor de tratament au fost pensionarii, potrivit statisticilor realizate de instituția olteană.
Persoanele care doresc să beneficieze de tratament la preț redus, pentru anul acesta, pot depune deja cereri. Până la această dată s-au înregistrat 356 de solicitări. Oficialii Casei Județene de Pensii Olt spun că repartizarea tichetelor se face în baza unor criterii, iar ordinea depunerii cererilor nu este cel mai important dintre acestea.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE