Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reguli noi pentru zilieri
11.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 252

Reguli noi, de anul acesta, pentru societățile care își desfășoară activitatea cu zilieri. Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt anunță că au fost aduse o serie de modificări privind munca zilnică, iar patronii care nu le vor respecta riscă amenzi de până la 20.000 de lei. În 2018, în județul Olt au fost înregistrați peste 62.000 de zilieri.


Munca zilnică în diferite domenii de activitate are noi reguli din 2019. Patronii olteni nu mai pot folosi acest sistem de încadrare în muncă la orice tip de activitate, ci doar în câteva domenii.
Agenții economici care nu se regăsesc în aceste domenii de activitate pot angaja personal în baza unui contract individual de muncă. Cei care folosesc zilieri pentru alte activități decât cele prevăzute în legislația nouă riscă amenzi cuprinse între 10.000 și 20.000 de lei. În Olt, anul trecut, au fost înregistrați zeci de mii de zilieri.
Până acum mai puteau lucra zilieri la baruri și restaurante, pentru desfășurarea activităților de catering, recuperarea deșeurilor nepericuloase, amenajare peisagistică, dar și la cluburi și alte activități sportive.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019