Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Masa de Revelion, sub lupa veterinarilor
11.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 65

Decembrie a fost o lună cu multe acțiuni de control pentru inspectorii de la Direcția Sanitară-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Olt. Piețele, abatoarele, supermarketurile, pizzeriile sau restaurantele unde s-au organizat petreceri de Revelion au fost atent verificate. Peste 370 de kilograme de carne confiscată, amenzi în valoare de 20.000 de lei și mai multe avertismente sunt sancțiunile aplicate pentru neregulile constatate.


Vânzările masive de alimente înregistrate în perioada Sărbătorilor au fost sub lupa inspectorilor de la DSVSA Olt. Sute de unități economice au primita vizita inopinată a inspectorilor veterinari. Aceștia au vrut să prevină eventualele îmbolnăviri în urma consumării de alimente nesigure. La două dintre magazinele alimentare verificate s-au constatat nereguli grave. Aici, produsele au fost confiscate, aplicându-se amenzi usturătoare.
De asemenea, restaurantele unde s-au organizat mese festive de Revelion au fost în vizorul inspectorilor DSVSA. Și aici s-au descoperit nereguli legate de igienă și de etichetare a materiilor prime.
Reprezentanții Direcției Sanitare-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt recomandă cetățenilor să cumpere produse numai din unități sau spații autorizate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019