Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Foc de artificii“ cu 25 de dosare penale
11.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 96

25 de dosare penale întocmite de poliție și peste 1.000 de kilograme de obiecte pirotehnice confiscate. Este bilanțul activităților desfășurate de polițiștii olteni în cadrul acțiunii „Foc de artificii 2018-2019“.


În acest sezon, polițiștii au desfășurat 87 de acţiuni și controale în complexe, pieţe din județul Olt și au verificat activitatea societăților autorizate să comercializeze articole pirotehnice sau să execute focuri de artificii. Verificări au fost făcute și în trafic, iar oamenii legii au găsit în câteva autoturisme cantități importante de materiale pirotehnice.
Acțiunea a avut ca obiective prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei din domeniu, precum și sancționarea faptelor penale sau contravenționale. Polițiștii olteni au confiscat peste 1.000 de kilograme de petarde, artificii, rachete și alte obiecte pirotehnice.
Pe lângă vânzătorii ambulanți de petarde, polițiștii au prins și doi patroni care încălcau legea prin vânzarea obiectelor pirotehnice.
Doi copii și un bărbat au fost răniți, după ce petarde le-au explodat în față sau în mână, în această perioadă. Polițiștii desfășoară cercetări în toate cele trei cazuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019