Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Foc de artificii“ cu 25 de dosare penale
11.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 114

25 de dosare penale întocmite de poliție și peste 1.000 de kilograme de obiecte pirotehnice confiscate. Este bilanțul activităților desfășurate de polițiștii olteni în cadrul acțiunii „Foc de artificii 2018-2019“.


În acest sezon, polițiștii au desfășurat 87 de acţiuni și controale în complexe, pieţe din județul Olt și au verificat activitatea societăților autorizate să comercializeze articole pirotehnice sau să execute focuri de artificii. Verificări au fost făcute și în trafic, iar oamenii legii au găsit în câteva autoturisme cantități importante de materiale pirotehnice.
Acțiunea a avut ca obiective prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei din domeniu, precum și sancționarea faptelor penale sau contravenționale. Polițiștii olteni au confiscat peste 1.000 de kilograme de petarde, artificii, rachete și alte obiecte pirotehnice.
Pe lângă vânzătorii ambulanți de petarde, polițiștii au prins și doi patroni care încălcau legea prin vânzarea obiectelor pirotehnice.
Doi copii și un bărbat au fost răniți, după ce petarde le-au explodat în față sau în mână, în această perioadă. Polițiștii desfășoară cercetări în toate cele trei cazuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019