Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: certificatul fiscal, obținut on-line
10.01.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 223

Slătinenii care au nevoie de un certificat fiscal în vor putea obține fără să mai ajungă la Direcția Economică. Un proiect pe fonduri europene implementat de municipalitate prevede eficientizarea acestui serviciu, dar și a altor patru, astfel încât cetățenii să obțină mai rapid documentele de care au nevoie.


Certificatele fiscale, dar și autorizațiile de trafic greu, documente pentru obținerea cărora slătinenii ar fi trebuit să ajungă cel puțin o dată la Direcția Economică se vor putea obține mai ușor, din fața calculatorului. Iar impozitele și taxele locale vor putea fi plătite de pe telefonul mobil.
Serviciul de eliberare a certificatelor fiscale este cel mai solicitat dintre acestea, iar eficientizarea lui ar fi necesară.
Toate aceste servicii vor fi modernizate în cadrul proiectului „eSlatina – Proiect de simplificare a procedurilor și introducerea de instrumente electronice pentru cetățenii Municipiului Slatina". Acesta va fi finalizat în cel mult un an și jumătate, cu un buget total de aproape trei milioane de lei, în mare parte bani europeni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019