Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Iarnă grea, angajări tot mai puține
10.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 435

Joburile disponibile la nivelul județului Olt din această perioadă sunt puține, în comparație cu aceeași perioadă a anului precedent. Astfel, numărul locurile de muncă vacante oferite de agenții economici olteni în 2018 a fost dublu, față de cel din anul în curs. Iarna blândă de anul trecut a ajutat firmele de construcții să își continue activitatea și să caute muncitori pentru angajare.


La început de an, puține firme sunt în căutare de forță de muncă. În această perioadă, la nivelul județului Olt, cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt în Slatina, iar meseriile pentru care patronii caută angajați sunt de gestionar, agent de securitate și ambalator manual.
Comparativ, cu aceeași perioadă a anului trecut, oferta de locuri de muncă a cunoscut o scădere semnificativă. În 2018, când iarna și-a intrat în drepturi abia la sfârșitul sezonului, firmele de construcții puneau la bătaie zeci de posturi.
 Persoanele care vor să își găsească un loc de muncă în această perioadă sunt așteptate la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de muncă, unde vor fi ajutate să ia legătura cu angajatorii.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019